Produkt bol pridaný do porovnania. Zobraziť porovnanie
- Úvod
- >>
- Alko
- >>
- Víno
- >>
- Červené vína
- >>
- Ripasso - Antica vigna - DOC Ručný zber, suché, červené víno
Ripasso - Antica vigna - DOC Ručný zber, suché, červené víno
Ripasso - Antica vigna - DOC Ručný zber, suché, červené víno
Jedinečná technika sa skladá z macerácie Valpolicella na šupkách, ktoré vzniklo šetrným odšťavením už presušených bobulí pre odrody Valpolicella a Recioto.
Doporučujeme dekantovať
Teplota servirovania:18-20 °C
Druh viniča: Rondinella, Corvina a Corvinone .
Oblasť pestovania: Illasi, Quinto, Montorio, Taliansko .
Objem alkoholu: 14%
Harmónia plnej chuti už v začiatku, s dlhou a nezameniteľnou dochuťou šťavnatých čerešní, červených kôstkových plodov a jemnými stopami zrelých sliviek a horkej čokolády v závere.
Doporučujeme podávať k cestovinám, odležaným syrom, grilovanému a pečenému mäsu, bravčovým minútkam, olivám, grilovanej zelenine, ale aj ku grilovanému tuniakovi.
Doporučujeme dekantovať
Teplota servirovania:18-20 °C
Druh viniča: Rondinella, Corvina a Corvinone .
Oblasť pestovania: Illasi, Quinto, Montorio, Taliansko .
Objem alkoholu: 14%
Harmónia plnej chuti už v začiatku, s dlhou a nezameniteľnou dochuťou šťavnatých čerešní, červených kôstkových plodov a jemnými stopami zrelých sliviek a horkej čokolády v závere.
Doporučujeme podávať k cestovinám, odležaným syrom, grilovanému a pečenému mäsu, bravčovým minútkam, olivám, grilovanej zelenine, ale aj ku grilovanému tuniakovi.
Parametre
Súvisiace produkty
Naposledy navštívené