- Úvod
- >>
- Špeciality
- >>
- Medy | Peľ | Džemy
- >>
- BIO Jahodový džem 82 % ovocia 240g
BIO Jahodový džem 82 % ovocia 240g
Popis
Prirodny Bio dzem s obsahom az 82% ovocia tmavocervenej farby s viditelnymi jahodovymi kuskami. Charakteristicky vzhlad bez akychkolvek necistot dodava tomuto dzemu jeho jedinecnost. V dzeme sa mozu vyskytovat stopy po jahodovych jadierkach alebo stonkach.
Jahody su bohatym zdrojom vitaminu C, pricom jeho obsah je porovnatelny s citrusovymi plodmi. Vitamin C ma zasadny vyznam pre tvorbu kolagenu, ktory pomaha zlepsit funkciu klbov a pruznost pokozky. Obsahuju tiez vitamin A, B, E, organicke kyseliny a vlakninu.
Pomahaju regulovat telesnu hmotnost. Antioxidanty v jahodach mozu prispiet k znizeniu zapalu klbov.
Posobia ako diuretikum, pomahaju vylucovat kyselinu mocovu z tela a tym zlepsuju symptomy dny a artritidy.
Uvedene certifikaty su pre uvedeny produkt a zariadenia: HALAL, BRC, SMETA (Social Compliance Standard)
Bio certifikat: Chorvatsko, EK c. 834/2007 a EK c. 889/2007
Tento produkt sa nesklada a ani neobsahuje a ani nie je vyrobeny z geneticky modifikovanych organizmov podla definicii nariadenia Europskej komisie (EK) 1829/2003 a nariadenia (EK) 1830/2003 Europskeho parlamentu a nariadenia Europskej rady z 22. septembra 2003.
Zloženie
Bio jahody, bio cukor, zahusťovadlo: pektín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, kyselina mliečna, antioxidant: kyselina askorbová.
Obsahuje 82 g ovocia na 100 g výrobku.
Návrhy
● s chlebom, pečivom, mafinami, palacinkami alebo croissantmi
●s müsli a jogurtom
● ako náplň do tvarohového koláča alebo zmrzliny
● ako náplň pre torty, koláče a sušienky
● s tvarohom, mascarpone, ricottou
● s ostrým kozím a ovčím syrom
● s domácimi rezancami
● s rôznymi druhmi pečeného mäsa
Výživové údaje na 100 g |
|
Energia | 996 kJ / 238 kcal |
Tuky | 0 g |
Sacharidy | 57 g |
- z toho cukry | 56 g |
Bielkoviny | 2 g |
Vláknina | 1,2 g |
Soľ | 0 g |
Vitamín A | 0,8 µg |
Parametre
Krajina | Chorvátsko |
---|---|
Piktogramy | BIO |
Hmotnosť | 0,39 kg |