- Úvod
- >>
- Špeciality
- >>
- Nakladaná zelenina | Antipasti | Olivy
- >>
- Cipolle Borettane all'aceto balsamico di Modena 540g
Cipolle Borettane all'aceto balsamico di Modena 540g
Popis
Boretanové cibule v balsamickom octe Aceto Balsamico di Modena IGP z oblasti Veneto. Boretanové cibule s charakteristickým plochým tvarom a svetlo žltou farbou vďačia za názov obci Boretto v regióne Emilia-Romagna, kde sa pestujú od roku 1400. Známe a obľúbené v Taliansku, najmä v marinovanej podobe. Marinovaná cibuľa s jemnou, jedinečnou chuťou sa dokonale hodí k akémukoľvek mäsovému jedlu.
Návrhy
Vynikajúce k údeninám a hlavným jedlám, najmä k mäsovým jedlám.
Zloženie
Boretanové cibule, voda, ocot balsamico Aceto Balsamico di Modena 12% (vínny ocot (SULF), varený hroznový mušt, farbivo: E150d), cukor, soľ. Môže obsahovať stopy ZELERA a LUBIN .
Balenie: Sklenená nádoba
Čistá hmotnosť: 540 g (320 g výluhu)
Metóda skladovania: Po otvorení chladte a spotrebujte do 15 dní.
Krajina pôvodu: Taliansko
Alergény: SULFUL (z vínneho octu). Môže obsahovať stopy ZELERA a LUBIN .
Nutričné hodnoty v 100 g produktu
Energetická hodnota: 209 kJ / 50 kcal
Tuky: 0,9 g, vrátane nasýtených mastných kyselín 0,1 g
Sacharidy: 9 g vrátane cukrov 8,7 g
Proteíny: 0,9 g
Soľ: 1,8 g
Vláknina: 0,9 g
Parametre
Krajina | Taliansko |
---|---|
Hmotnosť | 1,5 kg |